Първенците са в Един за друг Емил и Калина поведоха хорото Истински

...
Първенците са в Един за друг Емил и Калина поведоха хорото Истински
Коментари Харесай

БУМ на риалити бебета! Първенците са в "Един за друг"

Първенците са в " Един за различен "  
Емил и Калина поведоха хорото 

Истински взрив на риалити бебета бележи тази година. Естествено, първенци са двойките от сантименталното риалити " Един за различен ", само че не липсват попълнения в " игри на волята " и " Хелс китчън ".

Последният благополучен образец идва от Елия и Валентин (на фотографията горе), чиято обич се зароди в риалити формата " Игри на волята ". Двамата станаха родители на момиченцето Тея в края на април.



Елия и Валентин са щастливи родители

" Роди се ден след моя рожден ден, което я прави най-хубавия подарък ", споделя щастливата майка.

Преди това участниците в последния сезон на предаването " Един за различен " Виктория и Георги станаха родители. Радостната вест заяви майката в обществените мрежи, като написа " Добре пристигнала, наша сбъдната фантазия, Деа ". Събитието е от първите дни на 2024-та.



Виктория и Георги се грижат за Деа

През февруари т.г. друга чаровна двойка от сантименталното риалити посрещна второ момченце в своето семейство. Николай и Петя към този момент са горди родители на дребния Теодор, който си има ухилен и хубав батко Дилян.



Николай и Петя имат двама сина

По това време фамилията на третия сезон на " Един за различен " се усили с още един член - Мария и Виолин от шоуто станаха родители. " Вече сме трима ", написа Мария под фотографията, като от текста там излиза наяве още, че им се е родило момиченце, което са кръстили Ема.

Финалистите в " Един за различен " Поля и Димитър потвърдиха, че в действителност са един за различен. Те станаха родители в последните дни на 2023-та. " Дори не съм предполагала, че мога да изпитвам такава обич. Благодаря ти, благо, за всичко! ", насочва прочувствените си думи учителката Поля от инстаграма си към любовта на своя живот и баща на сина й, пожарникаря Димитър Кръстев. Първородната им рожба се споделя Никола.



Поля и Димитър също са в клуба на двойките с пеленачета

Преди това друга двойка от " Един за различен " означи шумно идването на нов член в фамилията. Калина и Емил са родители на Матео, който щастливата майка посрещна с прочувствена изповед онлайн: " Матео, здравей благо наше детенце. Сигурно не ти е елементарно. Нашият свят е малко гръмък, сложен и на моменти комплициран. Преживява се, само че единствено в случай че има кой да те обича. Обичам те толкоз доста, тъй като ни избра, а и тъй като с баща ти май сме от тези досадни хора, които ще остареят дружно. Наричат го " огромната обич ". А тя постоянно ражда такива съкровища като теб ".



Михаела и Калоян чакат своята рожба

И в другите риалити формати оказват помощ за прираста на популацията, само че с " ангажимента ", че сътрудниците им са непознати за необятната аудитория и не са взели участие в сходен жанр излъчвания.

Такъв е казусът с спечелилия в третия сезон на " Хелс китчън " Реджеп Бадев, който чака второ дете.



Бебе Ема в сбъдната фантазия за Мария и Виолин

Реджи, както го назовават всички, качи фотография с половинката си Заина, от която си проличава, че скоро фамилията им ще набъбне. " Ти си моята светлина и постоянно блестиш в душата си, тази нощ също, тази дълга безкрайна нощ ", написа под фотоса Реджи.



Реджеп Бадев чака втори правоприемник

Той и Заина, която също е в кулинарния бизнес, имат хлапе, което е на повече от годинка.

Сексбомбата на " Хелс китчън " Михаела Кокинова чака всеки миг идването на бял свят на наследника си от своя другар Калоян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР